ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από άρτια εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες, Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, Εργοδηγούς, Οικονομολόγους, Τεχνίτες και Εργάτες, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει ένα ευρύ φάσμα έργων.
Κατά το διάστημα λειτουργίας μας έχουμε κατασκευάσει ή ανακατασκευάσει και συντηρήσει μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα, είτε με απ’ ευθείας εργολαβίες είτε ως υπεργολάβος άλλων τεχνικών εταιριών αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία.

  Η εταιρεία μας είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία, που δημιουργήθηκε από τον Καρούζο Γεώργιο Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό με σκοπό να καλύψει τις ολοένα και πιο απαιτητικές Ηλεκτρο-Μηχανολογικές ανάγκες της αγοράς, τις αυξανόμενες και εξειδικευμένες ανάγκες των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελληνική αγορά, καθώς και των ενεργειακών αναγκών των κατοικιών εισάγοντας καινοτόμες λύσεις αφού ώντας Ενεργειακοί επιθεωρητές με εμπειρία ξέρουμε καλά το αντικείμενο της ενεργειακής απόδοσης και της εξοικονόμησης. Η επαγγελματική μας εμπειρία ως μηχανικοί και εγκαταστάτες, μπορεί να εγγυηθεί για την άριστη παροχή των υπηρεσιών μας και το μέγιστο κέρδος από τις αποδόσεις των έργων. Η δραστηριοποίηση μας με πλήρη επιτυχία σε όλα τα στάδια ενός έργου, Μελέτη - Εμπορία - Εγκατάσταση - Συντήρηση αλλά και η πολύχρονη εμπειρία μας σε σύνθετες κτιριακές αλλά και βιομηχανικές Η/Μ εγκαταστάσεις προσφέροντας λύσεις ποιότητας καλύπτοντας τις σύγχρονες απαιτήσεις είναι η εγγύηση που ψάχνετε.

  Στην εταιρεία μας θα βρείτε λύσεις για μια ευρεία γκάμα προϊόντων έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε απαιτήσεις των πελατών μας για ειδικευμένα υλικά καθώς και στην επιθυμία τους για πιο οικονομικές λύσεις, διατηρώντας πάντοτε ψηλά τον πήχη της ποιότητας και της αξιοπιστίας των υλικών μας. Εμείς σας ενημερώνουμε για τις προσφορές μας, τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις των προιόντων μας και εσείς αποφασίζετε και επιλέγετε. Η συνεχής ανοδική μας πορεία και η καθιέρωση μας στην αγορά είναι αποτέλεσμα σεβασμού και συνέπειας, με διαρκή στόχο να σας προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες, χτίζοντας μαζί σας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Η εταιρεία μας έχει πολιτική της την συνεργασία και κοινοπραξία σε έργα, διατηρώντας έτσι χαμηλά τα λειτουργικά κόστη, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες σε βέλτιστους χρόνους από ειδικευμένα συνεργεία και έμπειρους μηχανικούς σε ανταγωνιστικό κόστος προς όφελος του πελάτη μας. Οι ενέργειες μας διέπονται από επαγγελματική δεοντολογία, εμπιστευτικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα με γνώμονα την ποιότητα.

  Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουμε έναντι του ανταγωνισμού είναι:
 • Σφαιρική άποψη για όλα τα τεχνικά ζητήματα λόγω της ενασχόλησης μας με πολλαπλά αντικείμενα.
 • Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο στελεχώνεται από καταξιωμένους συνεργάτες μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων το οποίο αποτελεί παράλληλα και τον πυρήνα της επιτυχίας.
 • Χρησιμοποιούμε άριστα υλικά και πρώτες ύλες με διαρκή έλεγχο όλων των χαρακτηριστικών των εκτελούμενων έργων.
 • Εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα ώστε να βελτιώνεται διαρκώς η ποιότητα των υπηρεσιών μας και το τελικό αποτέλεσμα.
 • Στηρίζουμε το πελατολόγιο μας οικοδομώντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.
 • Δίνουμε αξιόπιστες και σίγουρες λύσεις στους επενδυτές υποστηρίζοντας τους σε όλα τα επίπεδα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η συνεχής υποβάθμιση του περιβάλλοντος, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη επιβάλλουν την ευαισθητοποίηση όλων αλλά και την ξεχωριστή ευθύνη του καθενός μας να συμβάλλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Η Εταιρεία μας με υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, συμβάλλει με βάση τις εξής ενέργειες : Μείωση κατανάλωσης ενέργειας στις εγκαταστάσεις μας και εφαρμογή προγράμματος ανακύκλωσης των συσκευών και υλικών, μειώνοντας την ρύπανση και εξοικονομώντας φυσικούς πόρους. Προτροπή στους Πελάτες για την επιλογή συστημάτων σύγχρονης τεχνολογίας για εξοικονόμηση ενέργειας (Ηλιακή Ενέργεια, Αντλίες θερμότητας, Γεωθερμία). Η Εταιρεία εκμεταλλεύεται την διαδικτυακή τεχνολογία, έτσι ώστε να μειώνονται στο ελάχιστο η χρήση χαρτιού.
Η ανάπτυξη και εξέλιξη της Εταιρείας μας, με διαρκή βελτίωση της υποδομής και του εξοπλισμού μας, η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, κερδίζοντας έτσι τον σεβασμό και την εκτίμηση των Πελατών μας, προτείνοντας τους εξειδικευμένες λύσεις για κάθε τους ανάγκη, με αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες σε άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Με την πάροδο του χρόνου η Εταιρεία μας έχει αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους Πελάτες της, βασισμένη στην υψηλή ποιότητα προϊόντων και αξιόπιστων υπηρεσιών που παρέχει. Η ικανοποίηση των Πελατών μας αποτελεί καθημερινή μας προσπάθεια ώστε ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη τους να είμαστε η επόμενη πρώτη τους επιλογή. Συνεχίζοντας με την ίδια δυναμικότητα είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του σήμερα αλλά και του αύριο με καινοτόμες ιδέες και λύσεις τις οποίες υλοποιούμε πάντα με τον καλύτερο τρόπο.
Υπόσχεση και δέσμευση μας είναι η εξέλιξη της Εταιρείας μας να συμβαδίζει με τη διασφάλιση ποιότητας και τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών ζωής για όλους, με καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος. Να λειτουργούμε με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης στις βασικές αξίες όπως εντιμότητα, ειλικρίνεια, ήθος, συνέπεια (λόγου και πράξης) με υψηλού επιπέδου συμπεριφορά και εξυπηρέτηση των πελατών. Φιλοδοξία μας το όνομα μας να αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας για τους συνεργάτες - προμηθευτές και πελάτες μας.
Στο σύνολο οι συνεργάτες μας διαθέτουν εμπειρία, την κατάλληλη γνώση και επιμορφώνονται συνεχώς μέσα από τεχνικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται από τους προμηθευτές μας. Η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, θέλουμε κοντά μας άτομα που διαθέτουν γνώσεις, εμπειρία, ήθος και υπευθυνότητα και μαζί μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα που θα κάνει τους στόχους μας πραγματικότητα ενώ παράλληλα μεριμνούμε ώστε να καλλιεργείται ένα περιβάλλον ανάπτυξης των ικανοτήτων και δεξιοτήτων του. Ο άνθρωπος συνεργάτης της εταιρείας μας είναι από τα πολυτιμότερα κεφάλαια.

Βασικές εταιρικές αρχές

Δεν επιδιώκουμε να αναλάβουμε ένα έργο πάση θυσία μόνο από εγωισμό. Εάν δεν είναι δυνατόν να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του πελάτη και να προσφέρουμε την βέλτιστη λύση καλύτερα να μην αναμειχθούμε.
Σκοπός μας δεν είναι να δώσουμε τη χαμηλότερη προσφορά και απλά να “πάρουμε την δουλειά”. Επιλέγουμε πάντα επώνυμα και ποιοτικά υλικά με τις καλύτερες εγγυήσεις και δεν κάνουμε υποχωρήσεις σε αυτόν τον τομέα.
Δεν κάνουμε προχειροδουλειές - τσαπατσοδουλειές, διαθέτουμε πάντα τον ανάλογο χρόνο ώστε να γίνει η εγκατάσταση σωστά και με τον καλύτερο τρόπο.
Δεν μπαίνουμε στην λογική να κάνουμε μισή δουλειά ώστε ο πελάτης να μας ξανακαλέσει για επισκευές και να τον χρεώσουμε εξτρά. Όλη η εργασία κοστολογείται ξεκάθαρα από την αρχή.
Δεν κοιτάμε να επιβαρύνουμε τον πελάτη με “επιπλέον” έξοδα.. Εάν κρίνουμε ότι όντως μπορεί να προκύψουν τέτοια έξοδα, τον ενημερώνουμε από την αρχή για αυτή την πιθανότητα ώστε να το λάβει υπ' όψιν του.
Όταν βλέπουμε ότι κάτι πρέπει να διορθωθεί στην εγκατάσταση, δεν το κρύβουμε από φόβο να μην “τρομάξουμε” τον πελάτη και “χάσουμε τη δουλειά” αλλά το γνωστοποιούμε άμεσα.
Καθοδηγούμε πάντα τον πελάτη σύμφωνα με τις γνώσεις μας ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή η οποία ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες του και δεν του προτείνουμε λύσεις μόνο και μόνο γιατί μας συμφέρει.
Δεν ασχολούμαστε με τον ανταγωνισμό.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Τεχνικά Γραφεία

Γεώργιος Διαλεκτός.
Ηλίας Διαλεκτός.
Αικ. Δαλαρούγκα
Γεώργιος Καρούμπης

Ανανεώσιμες

Krannich. Alexiadi
AlfaPress. Aloumil
Olympic. Inergion
Mexis Energy.

Τεχνικές Εταιρίες

Γκιόκας ΕΠΕ.
Protemgroup ABETE.
Dcontrol.
RAM S.P.A.

Προμηθευτές

NOVART A.E.
Yδρομαρίν A.E.
SIGMA A.B.E.E
Διάφοροι Επιλεγμένοι.

Διαθέτουμε λύσεις και για τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις !!!


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣΗ ποιότητα για εμάς, ορίζεται ως:
Η παροχή υπηρεσιών ολικής ποιότητας στον πελάτη τηρουμένων των κανόνων της τέχνης και της επιστήμης. Η εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση με γνώμονα τη διαχρονική ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών του πελάτη, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η βαθιά γνώση και εφαρμογή της Ελληνικής και Διεθνούς Νομοθεσίας είναι οι κύριες συνιστώσες οι οποίες εξασφαλίζουν την επίτευξη φιλόδοξων στόχων και πετυχημένων έργων. Στόχος κάθε μελέτης είναι να ενσωματώσει δημιουργικά στις λειτουργικές απαιτήσεις του κάθε έργου, την περιβαλλοντική ευαισθησία, την αισθητική ποιότητα, τα σύγχρονα υλικά και την τεχνολογία αιχμής.
Δεσμευόμαστε στην παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών που:
• Είναι σύμφωνα/ες προς τις απαιτήσεις που θέτει ο πελάτης και τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης.
• Τον χρόνο ολοκλήρωσης.
• Τον προϋπολογισμό.
• Τις προδιαγραφές κατασκευής/ εργασίας.
• Οργανώνονται / εκτελούνται και παραδίδονται με τρόπο που να επιτυγχάνεται η επιθυμητή ποιότητα με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
• Επιλέγουμε τους προμηθευτές μας ώστε να εξασφαλίζουμε το σταθερό επίπεδο ποιότητας.
• Οι παρατηρήσεις σας για τις υπηρεσίες μας, εξυπηρετούν την βελτίωση της ποιότητας.
Για την επίτευξη των παραπάνω έχουμε θέσει τους παρακάτω στόχους:
1. Συνέπεια στην υλοποίηση της σύμβασης και στις συμφωνίες με τις οποίες δεσμεύεται.
2. Βελτιστοποίηση της διαχείρισης του χρόνου υλοποίησης των έργων (όταν αυτός εξαρτάται από την επιχείρηση).
3. Βελτιστοποίηση της διαχείρισης των πόρων υλοποίησης των έργων (υλικά, προσωπικό, μηχανήματα, κεφάλαια).
4. Ελαχιστοποίηση των μη-συμμορφώσεων.
5. Συνεχή εμπλουτισμό της τεχνογνωσίας της επιχείρησης.
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Έχουμε καθορίσει τις απαραίτητες διεργασίες για την διαχείριση της συμμόρφωσης των έργων μας με τις απαιτήσεις των πελατών της και της νομοθεσίας με βάση διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Πελατολόγιο

Πελάτες μας είναι:
• Βιομηχανίες, βιοτεχνίες και επαγγελματικά εργαστήρια πάσης φύσεως.
• Επιχειρήσεις και επαγγελματίες πάσης φύσεως (εστίαση, εμπόριο, αναψυχή, τουρισμός, εκπαίδευση, παροχή υπηρεσιών).
• Τεχνικές κατασκευαστικές εταιρίες.
• Τεχνικά γραφεία.
• Δημόσιες Υπηρεσίες και Ο.Τ.Α.
• Ιδιώτες.