ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οικιακά-Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά

Ο κάθε ένας μας μπορεί να παράγει ενέργεια φιλική προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα να κερδίζει ένα επιπλέον μηνιαίο εισόδημα από την πώληση της ή να γίνει αυτόνομος.

Περισσότερα...
Μικρές Ανεμογεννήτριες έως 60kW

Η εγκατάσταση μικρών αιολικών πάρκων έως 60kw, είναι μία επένδυση η οποία έχει σύντομο χρόνο απόσβεσης και έπειτα σταθερά υψηλή κερδοφορία.

Περισσότερα...
Ηλεκτροπαραγωγή από Βιομάζα

Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φυτική βιομάζα αναμένεται να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια τη νέα αγορά στον τομέα των ΑΠΕ που ήδη ξεκινά να αναπτύσσεται.

Περισσότερα...
Συντήρηση - Επιτήρηση Α.Π.Ε.

Επιτήρηση ορθής λειτουργίας, συντήρηση και ενεργειακή βελτιστοποίηση, παρέχοντας άμεση και υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη της επένδυσής σας.

Περισσότερα...
Συστήματα Εφεδρείας (Backup)

Προστατευθείτε από τις διακοπές ρεύματος! Αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας για όσο χρόνο εσείς το επιθυμείτε. Προστασία των ηλεκτρικών συσκευών σας!.

Περισσότερα...
Λέβητες πέλλετ (pellet)

Αυτοκαθαριζόμενοι λέβητες πέλλετ Caria με υπερ-αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας, ανάφλεξης και καθαρισμού. Μειώστε θεαματικά τα ετήσια έξοδα της θέρμανσης.

Περισσότερα...
Λέβητες πετρελαίου Συμπύκνωσης

Υψηλή απόδοση 104%, μέγιστη εξοικονόμησης ενέργειας 25% και χαμηλό κόστος λειτουργίας με την τεχνολογία συμπύκνωσης πετρελαίου.

Περισσότερα...
Γεωθερμία για Ψύξη - Θέρμανση

Η γεωθερμία είναι μία μορφή ήπιας ανανεώσιμης πηγής ενέργειας και μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες θέρμανσης, ζεστών νερών χρήσης και ψύξης κτιρίων.

Περισσότερα...
Αντλίες Θερμότητας - Θέρμανση

Μειώστε το ετήσιο κόστος θέρμανσης έως και 70%. Λειτουργούν από τους -20°C και ζεσταίνουν το νερό ακόμα και στους 80°C. Για παλιές και νέες κατοικίες.

Περισσότερα...
Κλιματισμός - Εξαερισμός - Ψύξη

Συστήματα κλιματισμού Οικιακά - Επαγγελματικά, VRV, Αεραγωγοί, Κασσέτες, Ντουλάπες, Multi, Fan Coils. Επαγγελματική Ψύξη. Συστήματα Εξαερισμού, Δροσισμού.

Περισσότερα...
Ηλιακά Συστήματα - Ζ.Ν.Χ

Ηλιοθερμικά συστήματα, ο έξυπνος τρόπος για παροχή Ζεστού Νερού Χρήσης και υποβοήθηση της θέρμανσης - ψύξης από ανανεώσιμες πηγές όπως ο ήλιος.

Περισσότερα...
Η/Μ Εγκαταστάσεις - Συντήρηση

Ύδρευση, Άντληση, Αποχέτευση, Ηλεκτρολογικά, Θεμελιακή Γείωση, Αντικεραυνική Προστασία, H/Z, UPS, Πυρασφάλεια, Μελέτες, Εγκαταστάσεις Φ.Α - Υγραερίου.

Περισσότερα...
Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας

Μελέτες Εκτίμησης Επαγγελματικού κινδύνου, υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και πρόληψη εργατικών ατυχημάτων. Έλεγχος Μετρήσεις, ΣΑΥ-ΦΑΥ,Εκπαίδευση προσωπικού.

Περισσότερα...
Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί-Λύσεις

Αύξηση της παραγωγικότητάς, καινοτόμες εφαρμογές σε βιομηχανίες όλων των ειδών, επεξεργασία δεδομένων, έξυπνα συστήματα αυτοματοποίησης.

Περισσότερα...
Βιομηχανικός Φωτισμός LED-LVD

Ο φωτισμός με λάμπες LED ή LVD είναι μια έξυπνη λύση κατάλληλη τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους με εξοικονόμηση ενέργειας έως 70%.

Περισσότερα...
CNC Πάγκοι- Παντογράφοι Κοπής

Λύσεις υψηλής τεχνολογίας στην κοπή αφρώδων, υφασμάτων κ.α. Ιταλική Ποιότητα, Ταχύτητα, Ακρίβεια, Οικονομία και Αξιοπιστία. Λογισμικό στα Ελληνικά.

Περισσότερα...
Πιστ/κά-Άδειες ΠΕΑ,ΥΔΕ,ΚΥΕ

Άδειες Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Πιστοποιητικά για ΔΕΗ ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη και Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης κτιρίων, Αδειοδοτήσεις.

Περισσότερα...
Εξοικ/ση Ξενοδοχεία,Επιχειρήσεις

Ενεργειακή αναβάθμιση με μείωση του ενεργειακού κόστους άρα αύξηση της ανταγωνιστικότητας με νέες τεχνολογίες για επιχειρήσεις, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία και κατοικίες.

Περισσότερα...
Δίκτυα WIFI HotSpot, Ιστοσελίδες

Σχεδιασμός ιστοσελίδων, ανάπτυξη, συντήρηση και υποστήριξη ενός δικτύου Wi-Fi Hotspot για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας.

Περισσότερα...
Συστήματα Ασφαλείας - Κάμερες

Εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού και παρακολούθησης: Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους προμηθευτές εξοπλισμού κι έχουμε μακρόχρονη πείρα στο χώρο..

Περισσότερα...
Πισίνες - Υδρομασάζ - Σπά - Σάουνα

Μοναδική σχεδίαση, τέλεια εφαρμογή και αξεπέραστη αισθητική για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας θα σας κάνουν να αισθανθείτε υπέροχα.

Περισσότερα...
Βιολογικοί Καθαρισμοί

Συστήματα επεξεργασίας αστικών λυμάτων ROTOSEPTIC. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες, εστιατόρια, βιοτεχνίες τροφίμων - βιομηχανία.

Περισσότερα...
Συστήματα αναγγελίας VOIP

Κεντρικός/απομακρυσμένος έλεγχος, υψηλή ποιότητα ήχου, ευελιξία, επεκτασιμότητα, ασφάλεια. Για ξενοδοχεία, σχολεία, εμπορικά κέντρα, δήμους, νοσοκομεία.

Περισσότερα...
Έξυπνο Σπίτι - Οικ. Αυτοματισμοί

Αυτοματοποιημένος κεντρικός έλεγχος ώστε να προγραμματίζεις και να διαχειρίζεσαι με ένα tablet ή smart phone όλες τις λειτουργίες ενός κτιρίου εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερα...